• Welkom
  • KOFFIE | LUNCH | BORREL
  • DINER
  • Wijnkaart
  • Foto's
  • Vacatures
  • Contact
  • Welkom
  • KOFFIE | LUNCH | BORREL
  • DINER
  • Wijnkaart
  • Foto's
  • Vacatures
  • Contact
nl en
Restaurant Harmsen

Menukaart

Voorgerechten
OESTERS VAN ÎLE DE RÉ

per stuk

4,00
SOEP VAN DE DAG
9,50
HUISGEMAAKTE KROKETJES

met asperge, ham, remouladesaus en persil frit

11,50
TARTE TATIN VAN RODE UI (V)

met geitenbrie en pijnboompittendressing

15,50
STRACCIATELLA (V)

met gegrilde broccolini, doperwten en salsa verde

15,50
BAO BUNS

met krokante kip, kimchi, bosui en hoisinmayo

16,50
TATAKI VAN KALFSVLEES

met sojasaus, radijs, sesam en ingelegde komkommer

16,50
OCTOPUS

met citroenbonen en harissa

16,50
THAISE VISKOEKJES

met kruidensalade en dipsaus

16,50
LINGUINE MET VONGOLE (VOORGERECHT)

koriander, chili en tomaat

18,50
LINGUINE MET VONGOLE (HOOFDGERECHT)

koriander, chili en tomaat

29,50
GEGRILDE BRIOCHETOAST MET HALVE KREEFT

geschaafde venkel en mayonaise

29,50
BLIKJE SARDINES VAN LA BELLE-ILOISE,

geserveerd met gegrild brood en cornichons. Diverse keuzes

14,50
Hoofdgerechten
VISGERECHT VAN DE DAG
Dagprijs
VLEESGERECHT VAN DE DAG
Dagprijs
RISOTTO VAN PARELGORT (V)

met groene asperges, coquilles van king boleet en diverse tomaten

25,50
RIBKARBONADE VAN SCHARRELVARKEN

met ‘bonne femme’-garnituur

25,50
LAMSHAASJES VAN DE GRILL

met gepofte knoflookjus

28,50
TOURNEDOS VAN DE GRILL

met ‘Café de Paris’ boter

32,50
Desserts
KAASPLANKJE VAN PRONK

Brie rustique, Bouyguette, Fiore, Bleu d’Auvergne, Boerenkaas

17,50
HUISGEMAAKTE SLAGROOMTRUFFEL

per stuk

3,50
DESSERT VAN DE DAG
11,50
ROOMIJS MET HOLLANDSE AARDBEIEN

van boer Erik, met crème de cassis en slagroom

11,50
PANNA COTTA

met karnemelk, lavendel, honing van eigen bijen en gecrushte kletskop

11,50
SPECIALE KOFFIE

Irish coffee, Spanish coffee, French coffee etc

9,00
Dessertwijnen
DELAS FRÈRES MUSCAT DE BEAUMES DE VENISE-RHONE

delicate frisheid, volle body met veel fruit en in de afdronk citrustonen

7,50
POLEY PEDRO XIMÉNEZ DULCE SHERRY

vloeibare rozijnen, vijgen, karamel en honing

7,50
RAMOS PINTO RUBY PORT

intens robijnrode kleur, aroma’s van kersen, bramen, framboos en een vleugje kaneel

7,50
ELYSIUM BLACK MUSCAT

aardbeienrood, met een geur van rozen en nuances van lychees

8,50
RAMOS PINTO 10 ANOS TAWNY

oranjerood, frisse en zachte fruitsmaak, delicate frisse zuren, zachte houttonen en stevige afdronk

9,00
Restaurant Harmsen
info@restaurantharmsen.nl
+31 (0)294 413 985
Slijkstraat 12
1381 BA, Weesp
Made with ❤ by: POCKETMENU