Menukaart Voorgerechten OESTERS VAN ÎLE DE RÉ per stuk 4,00 SOEP VAN DE DAG 9,50 GEPOFTE BIETJES MET HANGOP VAN GEITENYOGHURT V) met ingelegde ui en gerookte amandelen 15,50 BLADERDEEGPASTEITJE VAN BAKKERIJ WESSELMAN (V) met ragout van bospaddenstoelen en krokante sponszwam 16,50 VITELLO TONNATO gebraden kalfsvlees met tonijnsaus, krokante kappertjes, ingelegde uitjes en rucola 16,50 HUISGEMAAKTE KROKETJES VAN GEKONFIJTE EEND met relish van augurk 16,50 BAO BUNS gestoomde broodjes met krokant buikspek, kimchi en hoisinmayonaise 16,50 BIOLOGISCHE SCHOTSE ZALM op eigenwijze gemarineerd met mierikswortelhangop en papadum 17,50 BLIKJE SARDINES VAN LA BELLE-ILOISE, geserveerd met gegrild brood en cornichons. Diverse keuzes 14,50 Hoofdgerechten VISGERECHT VAN DE DAG Dagprijs VLEESGERECHT VAN DE DAG Dagprijs VERSE RAVIOLI (V) met eekhoorntjesbrood, witte truffelboter en paddenstoelenbouillon 27,50 COQUILLES met geblakerde prei, bottarga en gerookte beurre blanc 29,50 VELUWSE HERTENBIEFSTUKJES met portjus, knolselderijpuree, spruitjes en stoofpeer 29,50 TOURNEDOS VAN DE GRILL met pepersaus 33,50 Desserts KAASPLANKJE VAN PRONK Délice de Bourgogne, Chèvre de Vernet, Sankt Loretto, Epoisses, Cabrales 17,50 HUISGEMAAKTE SLAGROOMTRUFFEL per stuk 3,75 DESSERT VAN DE DAG 11,50 WITTE CHOCOLADEMOUSSE met kweepeer en crumble 11,50 WENTELTEEFJE van suikerbrood met kaneelijs 11,50 SPECIALE KOFFIE Irish coffee, Spanish coffee, French coffee etc 9,00 Dessertwijnen DELAS FRÈRES MUSCAT DE BEAUMES DE VENISE-RHONE delicate frisheid, volle body met veel fruit en in de afdronk citrustonen 7,50 POLEY PEDRO XIMÉNEZ DULCE SHERRY vloeibare rozijnen, vijgen, karamel en honing 7,50 RAMOS PINTO RUBY PORT intens robijnrode kleur, aroma’s van kersen, bramen, framboos en een vleugje kaneel 7,50 ELYSIUM BLACK MUSCAT aardbeienrood, met een geur van rozen en nuances van lychees 8,50 RAMOS PINTO 10 ANOS TAWNY oranjerood, frisse en zachte fruitsmaak, delicate frisse zuren, zachte houttonen en stevige afdronk 9,00