Menukaart Voorgerechten SOEP VAN DE DAG 7,75 HUISGEMAAKTE KIPKROKETJES met dragonmosterdmayonaise en gefrituurde peterselie 9,50 BAO BUNS met pekingeend, kimchi en hoisinmayonaise 13,50 GEFERMENTEERDE SPITSKOOL met krokant gebakken bloedworst en appelcompote 13,50 BURRATA MET PISTOU met ingelegde citroen en gemarineerde gele courgette 12,50 TARTE TATIN met gekarameliseerde sjalot en Gruyère 12,50 OESTERS VAN ILE DE RÉ per stuk 3,00 LINGUINE MET VONGOLE (VOORGERECHT) koriander, chili en tomaat 12,50 LINGUINE MET VONGOLE (HOOFDGERECHT) koriander, chili en tomaat 22,50 GEGRILDE BRIOCHETOAST MET KREEFT geschaafde venkel en mayonaise 22,50 BLIKJE SARDINES VAN LA BELLE-ILOISE, geserveerd met gegrild brood en cornichons. Diverse keuzes 9,75 Hoofdgerechten VISGERECHT VAN DE DAG Dagprijs COQUILLES met geblakerde prei, bottarga en gerookte beurre blanc 24,50 AUBERGINEKNOEDELS ALLA PARMIGIANA (vegetarisch) 22,50 VLEESGERECHT VAN DE DAG Dagprijs KONIJNENBOUT gestoofd in Belgisch bier met spek en witlof 23,50 TOURNEDOS met saus van eekhoorntjesbrood 25,50 SHORT RIB met Szechuanpepersaus 25,50 Desserts KAASPLANKJE VAN PRONK Taleggio, Appenzeller, Lola Montez, Bleu de chèvre, Oude schapenkaas 13,50 DESSERT VAN DE DAG 8,50 CAPPUCCINOMOUSSE met een amandelkrul 8,50 PANNA COTTA met huisgemaakte advocaat en boerenjongens 8,50 HUISGEMAAKTE SLAGROOMTRUFFEL per stuk 3,00 SPECIALE KOFFIE Irish coffee, Spanish coffee, French coffee etc 8,50 Dessertwijnen MUSCAT DE BEAUMES DE VENISE-RHONE Delas Fréres, delicate frisheid, volle body met veel fruit en in de afdronk citrustonen 7,50 ELYSIUM BLACK MUSCAT aardbeienrood, met een geur van rozen en nuances van lychees 7,50 LUSTAU PX SAN EMILIO SHERRY vloeibare rozijnen en krenten, stroperig, vol en krachtig 7,50 RAMOS PINTO RUBY PORT intens robijnrode kleur, aroma’s van kersen, bramen, framboos en een lichte hint van kaneel 7,50 RAMOS PINTO 10 ANOS TAWNY oranjerood, frisse en zachte fruitsmaak, delicate frisse zuren, zachte houttonen en stevige afdronk 9,00