KERSTMENU 4-gangen Kerstmenu - 79,50 2e Kerstdag BROOD MET GEZOUTEN BOTER AMUSE VOORGERECHT PATÉ VAN BOERDERIJEEND met eendenlever en parmaham of CARPACCIO VAN GEROOSTERDE BIET (V) met mierikswortel en notensalsa of COQUILLES met gerookte paling en zeewier TUSSENGERECHT RAVIOLI MET WILD ZWIJN en wildbouillon of RAVIOLI MET GAMBA’S en bisque of RAVIOLI MET CÈPES (V) en paddenstoelenbouillon HOOFDGERECHT HERTENHAAS met knolselderijmousseline, pijnboompittensaus, witlof en haricot verts of TARBOTFILET met cavasaus, aardappelkroketjes en geroosterde groente of FLENSJES (V) met ricotta, boerenkool en sardijnse schapenkaas DESSERT CHOCOLADEDESSERT of PANNA COTTA met vlierbloesem en crumble of KAASPLANKJE VAN PRONK 3 soorten kaas